Bostadsrättsföreningar med problemfritt tak


År 1

Vi rengör tak med handredskap som avlägsnar mossa, alger och lav utan att förstöra takets yta. Därefter sprutar vi en desinfektionsvätska som tar död på all växt, vilket innebär att taket kommer att vara fritt från alger, mossa och lav efter ca 1,5 år.

Vätskan har en mycket god förebyggande effekt som gör att det håller sig rent i ca 4 år. Vi byter trasiga pannor om kund har extra pannor hemma.

Våra takvårdsbehandlingar kommer med garanti. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör. Vi grovstädar platsen och gör hängrännor rena. Samt en taköversyn/besiktning dokumenteras. Där vi kollar på olika saker för att säkerställa att taket är i bra skick.


År 2

Vi kommer till kundens tak 1 gång varje år. Detta är för att säkerställa skicket på taket. Detta dokumenteras i en taköversyn/besiktning som skickas till kund. Vi byter trasiga pannor om kund har extra pannor hemma. Och gör rent hängrännor.


År 3

Samma som år (2)


År 4

Sprutar vi en desinfektionsvätska som tar död på all växt, vilket innebär att taket kommer att vara fritt från alger, mossa och lav. Vätskan har en mycket god förebyggande effekt som gör att det håller sig rent i ca 4 år. Vi byter trasiga pannor om kunden har extra pannor hemma. Och gör rent dina hängrännor.


Problemfritt tak!Anmäl intresse för en kostnadsfri offert.

 Våra takvårdsexperter ringer upp din inom kort. För att boka in ett kostnadsfritt hembesök.

Du gör självklart inga åtaganden när du väljer att kontakta oss. 


PR Takvård utför takvård i Västerås och närliggande orter.